החלה ההרשמה ללימודים בבית הספר לחינוך

ינואר 24, 2018

תאריכי הרשמה ללימודים בבית הספר לחינוך

תואר ראשון

ההרשמה החלה ותסתיים ביום ראשון 30.04.2018. הרשמה מאוחרת, על בסיס מקום פנוי תתקיים החל מתאריך 01.05.2018.
מידע נוסף נמצא באתר למתעניינים בלימודים באוניברסיטה העבריתובאתר של ביה"ס לחינוך - תואר ראשון.

החלה ההרשמה ללימודים בבית הספר לחינוך

ינואר 24, 2018

תאריכי הרשמה ללימודים בבית הספר לחינוך

תואר ראשון

מידע נוסף נמצא באתר למתעניינים בלימודים באוניברסיטה העברית ובאתר של ביה"ס לחינוך - תואר ראשון

קול קורא למועמדים מצטיינים למשרה תקנית בהוראה ובמחקר לשנת הלימודים תשע"ט

ינואר 8, 2018

קול קורא למועמדים מצטיינים למשרה תקנית בהוראה ובמחקר לשנת הלימודים תשע"ט

בית הספר לחינוך מבקש לאתר מועמדים למשרה תקנית בעלי תואר דוקטור Ph.D. (רצוי מועמדים לאחר השתלמות פוסט-דוקטוראלית) באחד מהתחומים הבאים:

דרוש/ה עוזר/ת מחקר

דצמבר 13, 2017

למחקר אמפירי בנושא יישום רפורמת התקשוב בבתי ספר יסודיים דרוש/ה עוזר/ת מחקר במשך שנת הלימודים הנוכחית בהיקף של כרבע משרה (עד יומיים בשבוע).

תיאור התפקיד

התפקיד כולל נסיעות לבתי ספר בירושלים ו/או תל אביב / מרכז (גמיש) כדי לתת הסברים לצוות המורים על מטרת המחקר וכדי להעביר אישורים ושאלונים למורים באופן ידני ו/או אלקטרוני. בנוסף, יהיה צורך לערוך ולהפיץ שאלונים מודפסים ואלקטרונים (דרך תוכנת Qualtrics), ולעשות follow up עם מנהלי בתי ספר ומורים בטלפון ובמייל באופן שבועי (או לפי הצורך).