6x6_november_2017

בית הספר לחינוך שם את הסטודנטים על הבמה בערב 6X6: שישה סטודנטים בשש הרצאות בסגנון Ted-Ed

נובמבר 29, 2017

בים רביעי ה-29 בנובמבר בית הספר לחינוך שם על הבמה שישה סטודנטים בשש הרצאות על נושאים חינוכיים הקרובים לליבם בסגנון Ted-Ed. ערב 6X6 הוא יוזמה מוצלחת ומרתקת המכוון לקהילת בית הספר לחינוך.

הדוברים נמצאים בשלבים שונים מתואר ראשון עד פוסט דוקטורט:

עודד פרץ (תואר ראשון) - התיאטרון כשיעור החשוב ביותר בבית הספר

בהרצאתו עודד הקסים את הקהל בסיפור על ניסיונו בהעברת שיעורי תיאטרון במסגרות שונות על הספקטרום החינוכי. עודד הסביר כיצד רוכשים תלמידיו כלים להתמודדויות חברתיות ואישיות מכלי התיאטרון.

einstein-logo_blue

חוקרי בית הספר לחינוך יובילו שלושה מבין חמשת מרכזי המצוינות

נובמבר 23, 2017

חוקרי בית הספר לחינוך יובילו שלושה מבין חמשת מרכזי המצוינות בתחום הלמידה המשמעותית (ל-5 שנים)

דר' קריסטה אסטרחן

למידה משמעותית באמצעות שיח לימודי פורה

דרושים - רכז/ת מחקר לפרויקט מחקר

נובמבר 5, 2017

לפרויקט מחקר חדש ומתפתח בתחום החינוך דרוש/ה רכז/ת מחקר עם רקע במחקר איכותני (קורס מתקדם בשיטות מחקר איכותניות ו/או ניסיון מחקרי קודם הכרחיים). מדובר בעבודה לפי שעות. בשלב זה מדובר בכ-80 שעות עבודה במהלך סמסטר א', עם אופציה להמשך.

המשרה מתאימה לסטודנט/ית לתואר שני.

נא לשלוח קורות חיים ל: aviv.cohen@mail.huji.ac.il

דרושים - עובד/ת למרכז מחקר חדש ומתפתח

נובמבר 5, 2017

מרכז מחקר חדש ומתפתח בבית הספר לחינוך ע"ש שלמה פוקס באוניברסיטה העברית מחפש עובד/ת לפי שעות לטווח ארוך, בהיקף של 15 שעות שבועיות לעבודה מעניינת ומגוונת, המשלבת היבטים ניהוליים עם עזרה במחקר. דרוש/ה בעל/ת "ראש גדול", יזמה, אחריות, וכושר ארגוני. יתרון לבעלי רקע קודם בניהול וארגון ו/או במחקר, רצוי בתחום החינוך.

המשרה מתאימה לסטודנט/ית לתואר שני.

נא לשלוח קורות חיים ל: anat.zohar1@mail.huji.ac.il

Prize Arabic Teaching 2017

טקס קבלת מלגות עידוד במסגרת מסלול ההכשרה להוראת ערבית בבתי הספר העל-יסודיים

מרץ 21, 2017

המחלקה ללימודי הוראה, בית הספר לחינוך ע"ש שלמה (סימור) פוקס והחוג לשפה וספרות ערבית, הפקולטה למדעי הרוח חילקו מלגות עידוד במסגרת מסלול ההכשרה להוראת ערבית בבתי הספר העל-יסודיים בטקס שנערך ב-21 במרץ 2017.

את המלגות חולקו לשתי סטודנטיות הלומדות תעודת הוראת ערבית שנה ב': רג'אא חאג' יחיא ורונלי אשר.

ערב עיון לכבוד צאת הספר - דרשות על פרשות השבוע: האקטואליות של תורת משה

מרץ 1, 2017

המרכז לחינוך יהודי ע"ש מלטון

הספרייה לחינוך יהודי ע"ש מיכאל רוזנק מזמינה:

לערב עיון לכבוד צאת הספר דרשות על פרשות השבוע: האקטואליות של תורת משה