תנאי קבלה וסדרי הרשמה | בית הספר לחינוך

application_small

תנאי קבלה

ציונים

ציון ממוצע של 83 לפחות בלימודי תואר הבוגר (יתרון לבעלי ציון 87 ומעלה).

תחום לימודים תואר ראשון

עדיפות לבעלי תואר בוגר בתחומים רלוונטיים (כגון: חינוך, מדעי ההתנהגות, פסיכולוגיה, עבודה סוציאלית, ריפוי בעיסוק, קלינאות תקשורת).

רקע מקצועי

עדיפות למועמדים עם ותק של שנתיים לפחות בעבודה חינוכית, ייעוצית, חברתית, קהילתית או טיפולית.

ראיון אישי וקבוצתי

ראיון אישי וקבוצתי עם חברי סגל התכנית (יתכן זימון ליותר מראיון אחד).

התחייבות וימי לימודים

התחייבות ללימודים מלאים: בשנה א' יום לימודים באוניברסיטה (יום ג') ויום נוסף (יום ד') המוקדש חציו להכשרה מעשית בשדה ולאחר מכן השלמת קורסים בודדים באוניברסיטה. בשנה ב' יום לימודים באוניברסיטה (יום ג') ויום נוסף להכשרה מעשית בשדה- גמיש בתיאום בין הסטודנט/ית למסגרת הלימודית אליה הוא/היא משובצ/ת. לא תתאפשר עבודה מעשית בימי ו'.

פירוט לגבי תכנית הלימודים בשנתון האוניברסיטה (יש לבחור "פקולטה: פקולטה למדעי הרוח" > "חוג: חינוך-ייעוץ חינוכי" > "מסלולים" יש לבחור: "מסלול מחקרי" או "מסלול לא מחקרי" > "תואר: תואר מוסמך").

קורסי השלמה

הדרישה להשלמות תיקבע על סמך גיליון הציונים של התואר הראשון לאחר הקבלה ללימודים בתכנית. קורסי ההשלמה מפורטים בשנתון בתוכנית הלימודים. את קורסי ההשלמה יצטרך הסטודנט ללמוד במהלך השנה הראשונה של הלימודים, במקביל להתחלת הלימודים בתכנית. קורסי ההשלמה מפורטים בקישור זה או בשנתון בתוכנית הלימודים.

סדרי הרשמה

ברמה אוניברסיטאית

תלמידים שלמדו בארץ נרשמים במדור לרישום ולקבלת תלמידים של האוניברסיטה העברית באמצעות הרישום המקוון באתר האוניברסיטה העברית - יש לצרף מסמכים על פי הדרישות המופיעות באתר.

מועמדים שלמדו את התואר בחו"ל מתבקשים להירשם במדור רישום וקבלת תלמידים מחו"ל. ניתן לפנות ליועצים של מדור רישום וקבלה תלמידים מחו"ל למידע נוסף.

ברמת בית הספר לחינוך

באמצעות יצירת חשבון במערכת ההרשמה, מילוי פרטים וצירוף גיליון ציונים חתום בחותמת האוניברסיטה/המכללה בה נלמד התואר הראשון ,הכולל ממוצע לתואר בוגר ואישור זכאות לתואר בוגר.

כיצד נרשמים? חוברת הסבר לרישום למגמה לייעוץ חינוכי.

תאריכי הרשמה

מועדי הרשמה לשנת תשפ"ה:

• רישום מוקדם: 25.02.2024 - 01.05.2024
  • רישום מאוחר (על בסיס מקום פנוי): 02.05.2024 - 31.10.2024 (רישום במועד מאוחר יותר יתאפשר באישור מיוחד).
  • לא יטופלו בקשותיהם של מועמדים שלא השלימו את שני הליכי ההרשמה ולא צירפו את כל המסמכים הנדרשים.
  • התכנית לא דנה בפניות של מועמדים אשר רשמו את המגמה לייעוץ בטופס ההרשמה בעדיפות שנייה.