לקבוצת מחקר דרושים עוזרי מחקר לתיעוד ואיסוף נתונים מהשתלמויות מורים / לניתוח נתונים | בית הספר לחינוך

23 פברואר, 2020

לקבוצת מחקר דרושים:

1. עוזרי  מחקר לתיעוד ואיסוף נתונים מהשתלמויות מורים
    לא נדרש ידע קודם. העבודה כוללת, הפעלת מצלמות שולחן (הפעלה פשוטה), הפעלת רשמי קול שולחן (הפעלה פשוטה) ותיעוד מפגשי פנים אל פנים תוך ציון דגשים בדיוני המפגשים. מתאים מאוד לסטודנטים.
    שכר העבודה הינו 50 ₪ לשעה. יש להתפנות לפחות ל 10 שעות עבודה שבועיות.
  2. עוזרי מחקר לניתוח נתונים
    מתאים לבעלי תואר שני בהוראת מדעים או לקראת סיומו, מורים למדעים בחטיבת ביניים או בחטיבה עליונה, ומורים להיסטוריה בחטיבה עליונה. העבודה כוללת ניתוח מטלות למידה של מורים ותלמידים שנתנו בהשתלמויות.
    שכר העבודה הינו 120 ₪ לשעה. יש להתפנות לפחות ל 12 שעות עבודה שבועיות.

למתאימים קיימת אפשרות להשתלב בצוות המחקר תוך הרשמה ללימודי תואר שני עם תיזה ו\או תואר שלישי וקבלת מלגת קיום.

על מנת לקבוע ראיון יש לפנות למתאמת מחקר גב' רוחמה פרידמן אוניברסיטת בר אילן במייל או בטלפון: 03-7384159.