המרכז לחקר הכשרת ולמידת מורים

ברוכים הבאים למרכז לחקר ידע מורים והתפתחותם המקצועית.

המרכז לחקר ידע מורים והתפתחותם המקצועית עוסק בסוגיות מהותיות בלמידה והכשרה של מורים. מרכז המחקר מתמקד באתגרים הייחודיים של הכשרת מורי על יסודי ובפרט בהקשר לכישורים הנדרשים למאה ה-21.

המרכז מהווה מוקד מרכזי ללמידה של גורמים מובילים בהכשרות מורים בארץ ויוזם, מעודד ותומך במחקרים שונים בתוך האוניברסיטה העברית בירושלים ומחוצה לה.

קול קורא למלגת פוסט-דוקטורט

המרכז לחקר הכשרת ולמידת מורים של בית הספר לחינוך ע"ש שלמה (סימור) פוקס באוניברסיטה העברית בירושלים מזמין חוקרות וחוקרים בעלי תואר דוקטור להגיש מועמדות למלגת פוסט-דוקטורט. מועד אחרון להגשת מועמדות: 1.6.2022. כל הפרטים נמצאים בקול קורא זה.

כנס של המרכז לחקר הכשרת ולמידת מורים

אנו מתכבדים להזמינכם לכנס "איך זה נראה ולאן זה הולך? התבוננות בתהליכי שינוי בהכשרת מורים" של המרכז לחקר הכשרת ולמידת מורים של בית הספר לחינוך ע"ש שלמה (סימור) פוקס באוניברסיטה העברית בירושלים. הכנס יסכם מחקר רב שנים שבמרכזו חשיבה מחודשת על תהליך הכשרת המורים.

הכנס יתקיים ב-22-23/5/2022 בבית מאירסדורף בקמפוס הר הצופים, האוניברסיטה העברית בירושלים.

תכנית הכנס נמצאת בקישור זה.

הכנס אינו כרוך בתשלום אך דורש הרשמה מראש. ההרשמה לכנס (כולל לארוחת צהריים) היא דרך טופס מקוון בקישור זה.

נשמח לראותכם,

פרופ' ענת זוהר, ד"ר טל גלעד וצוות מרכז לחקר הכשרת ולמידת מורים