maya_mizrachi_2019

ברכות חמות למאיה מזרחי על קבלת פרס אשת החינוך מטעם מנהל החינוך ירושלים

מאי 1, 2019

בית הספר לחינוך מברך את גב' מאיה מזרחי על קבלת פרס אשת החינוך מטעם מנהל החינוך ירושלים.

מאיה מזרחי היא סטודנטית לתואר שני בבית הספר לחינוך במגמה ללימודים משולבים במדעי החינוך, מסלול אישי למצטיינים.

מאיה היא מטפלת רגשית הנעזרת בבעלי חיים ומורת יער בבית הספר יער מופת רמות אלון בירושלים.

ברכות חמות למאיה מזרחי!

קול קורא ל(פוסט-)דוקטורט  בחקר החינוך הדיאלוגי בקבוצתו של פרופ' ברוך שוורץ

קול קורא ל(פוסט-)דוקטורט בחקר החינוך הדיאלוגי בקבוצתו של פרופ' ברוך שוורץ

מרץ 24, 2019

אנו מחפשים חוקר/ת במעמד דוקטורנט(ית)/פוסט דוקטורנט(ית) להובלת העיצוב-חקירה, המשגה והנחלה של שיח במסגרת מרכז מצוינות ללמידה משמעותית, דיאלוגוס. המועמד/ת המתאימ/ה תהיה מעורבת במחקר על הנחלת פרקטיקות ונורמות דיאלוגיות בבתי ספר, בהתאמת הפדגוגיה הדיאלוגית לדיסציפלינות השונות ו/או ביכולתה לשמש עוגן פדגוגי בית ספרי חדש, מטא-דיסציפלינרי.

רשימת מצטייני הדיקן לתואר מוסמך בחינוך תשע"ח - סופי

ינואר 8, 2019
בית הספר לחינוך שמח לפרסם את רשימת מצטייני הדיקן לתואר מוסמך בחינוך לשנת הלימודים תשע"ח.

רשימה זו הינה סופית ולא ניתן לערער עליה.

תלמידים אשר מופיעים ברשימת מצטייני הדיקן תשע"ח הסופית תירשם הצטיינות זו בתדפיס הציונים.
Moshe_Tatar_Peru

ברכות לפרופסור משה טטר!

דצמבר 17, 2018
אנו שמחים לברך את פרופ' משה טטר, מביה"ס לחינוך ע"ש שלמה (סימור) פוקס, האוניברסיטה העברית בירושלים, על קבלת התואר פרופסור לשם כבוד מטעם המחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטה הקתולית של פרו.