הקלטה של כנס הדוקטורנטים תש"ף

יולי 16, 2020

ביום ראשון ה-28 ביוני 2020 התקיים כנס הדוקטורנטים תש"ף של בית הספר לחינוך ע"ש שלמה (סימור) פוקס.

לאור המצב, הכנס נערך בזום, במתכונת מצומצמת, וכולל הצגות ע"י דוקטורנטים של כעשר דקות + 5 דקות של שאלות.

להלן קישור לכנס הדוקטורנטים בזום.

דרוש/ה סטודנט/ית לעבודה בקליניקה של המגמה ללקויות למידה בבית הספר לחינוך לשנה"ל תשפ"א

יוני 25, 2020

דרוש/ה סטודנט/ית לעבודה כרכז/ת הקליניקה של המגמה ללקויות למידה בבית הספר לחינוך.

העבודה כוללת תיאום ויצירת לוח זמנים מורכב, קשר עם סטודנטיות ומדריכות בקליניקה וכן תקשורת טלפונית עם גורמים בבית הספר ועם הורים.

דרושות כ-14 שעות עבודה שבועיות בשכר סטודנט, קיימת גמישות בשעות העבודה. התחלה באוגוסט 2020.

יש לשלוח קורות חיים  לרעה בורשטיין: rhea.kaplan@mail.huji.ac.il

תואר שני מקוון בספרדית בחינוך יהודי

יוני 4, 2020
במרכז לחינוך יהודי ע"ש מלטון, המציע תואר שני מקוון באנגלית בחינוך יהודי, ישיקו בשנה הבאה תואר שני מקביל בחינוך יהודי בשפה הספרדית, המיועד בעיקרו למחנכים יהודים באמריקה הלטינית ולסטודנטים המגיעים מחו"ל. מדובר בתואר הראשון בארץ שיועבר כולו בשפה הספרדית.
להמשך קריאה >>>