דרוש/ה חונך/חונכת לסטודנטית מתואר שני שזקוקה לעזרה בעברית

פברואר 18, 2020

אנחנו מחפשות חונכת לסטודנטית מתואר שני שזקוקה לעזרה בעברית.

אנו מחפשות סטודנטית דוברת ערבית ועברית ברמה טובה, שתוכל לעזור בארגון החומר והבנתו, כתיבת עבודות ותמיכה אקדמית שוטפת לאורך הסמסטר.

מסגרת החונכות היא 50 שעות לאורך כל השנה (ניתן לקבוע את הזמנים באופן גמיש ביחד עם הסטודנטית) ומזכה במלגה.

לפרטים נוספים יש לפנות לרויטל גולדברג או אל יסמין אליאס, רכזת לענייני סטודנטים ערבים.

קול קורא לפרס מעורבות חברתית ותרומה לקהילה לשנת הלימודים תש"ף

פברואר 12, 2020

סטודנט/ית יקר/ה,

להלן פרסום קול קורא לפרס מעורבות חברתית ותרומה לקהילה לשנת הלימודים תש"ף, לסטודנטים התורמים מתוך התנדבות לקהילה.

הנכם מוזמנים להגיש המלצות בכתב על מועמדים לקבלת הפרס, אשר יכללו תאור מלא של תרומת הסטודנט/ית המומלץ/ת, פרטים אישיים מלאים של המומלץ/ת (כולל ת.ז) ושל הממליץ/ה, בהתאם לפרסום עד לתאריך 15.3.20.

רשימת מצטייני הדיקן לתואר מוסמך בחינוך תשע"ט - סופית

ינואר 28, 2020

בית הספר לחינוך שמח לפרסם את רשימת מצטייני הדיקן לתואר מוסמך בחינוך לשנת הלימודים תשע"ט.

רשימה זו הינה סופית ולא ניתן לערער עליה. רשימת מצטייני הדיקן תשע"ט תפורסם באתר בית הספר לחינוך. תלמידים אשר מופיעים ברשימת מצטייני הדיקן תשע"ט הסופית תירשם הצטיינות זו בתדפיס הציונים.

רשימת מצטייני דיקן בית הספר לחינוך תשע"ט לתואר מוסמך - טיוטה

דצמבר 5, 2019

בית הספר לחינוך שמח לפרסם טיוטה של רשימת מצטייני הדיקן לתואר מוסמך בחינוך לשנת הלימודים תשע"ט.

סטודנטים אשר יופיעו ברשימת הדיקן הסופית תרשם הצטיינות זו בתדפיס הציונים.

טיוטת הרשימה מורכבת ממספרי ת.ז. בסדר עולה.

הרשמה של הרגע האחרון לקורס ה"גישור-מיומנויות לניהול ויישוב קונפליקטים "

נובמבר 10, 2019

סטודנטים, בוגרים וסגל יקר

אנו שמחים לעדכנכם במבצע הרשמה של הרגע האחרון לקורס ה"גישור-מיומנויות לניהול ויישוב קונפליקטים " שלנו.

הקורס מיועד לבעלי תפקידים שונים, העובדים עם אנשים, מקבלי החלטות, אנשי חינוך והוראה בחינוך הפורמלי והבלתי פורמלי, מנהלים, יועצים, עובדים סוציאליים ועוד ומקנה תעודת מגשר מוסמך.