einstein-logo_blue

קול קורא למועמדים/ות מצטיינים/ות למשרה תקנית בהוראה ובמחקר לשנת הלימודים תשפ"ג, שנת 2022/2023

5 אוגוסט, 2021

Information in English can be found below the information in Hebrew

קול קורא ללמועמדים/ות מצטיינים/ות למשרה תקנית בהוראה ובמחקר לשנת הלימודים תשפ"ג, שנת 2022/2023

בית הספר לחינוך מבקש לאתר מועמדים/ות מצטיינים/ות למשרה תקנית לבעלי תואר דוקטור Ph.D (רצוי לאחר השתלמות פוסט-דוקטוראלית)

קול הקורא פתוח גם לסגל אקדמי בדרגות בכירות יותר.

התחומים הם:

ברכות חמות למיטל אמטי על זכייתה בפרס עובד מצטיין אוניברסיטאי לשנת תשפ"א

5 יולי, 2021

ברכות חמות למיטל אמטי, עוזרת כוח אדם אקדמי ומנהלי של בית הספר לחינוך, על זכייתה בפרס עובד מצטיין אוניברסיטאי לשנת תשפ"א!

מזל טוב לסטודנטים לתואר שני בחינוך שירה ורטיקובסקי על קבלת פרס הצטיינות מטעם דיקנט הסטודנטים על התנדבותה בקהילה!

26 מאי, 2021

שירה מתנדבת בפרויקט "עושים שכונה": יוזמה חברתית שהיא הקימה עם שני שותפים, שהתחילה בשכונת רמת אליהו בראשון לציון, והמשיכה לעוד שכונות בישראל.