תואר שני מקוון בספרדית בחינוך יהודי

יוני 4, 2020
במרכז לחינוך יהודי ע"ש מלטון, המציע תואר שני מקוון באנגלית בחינוך יהודי, ישיקו בשנה הבאה תואר שני מקביל בחינוך יהודי בשפה הספרדית, המיועד בעיקרו למחנכים יהודים באמריקה הלטינית ולסטודנטים המגיעים מחו"ל. מדובר בתואר הראשון בארץ שיועבר כולו בשפה הספרדית.
להמשך קריאה >>>

דרוש/ה חונך/חונכת לסטודנטית מתואר שני שזקוקה לעזרה בעברית

פברואר 18, 2020

אנחנו מחפשות חונכת לסטודנטית מתואר שני שזקוקה לעזרה בעברית.

אנו מחפשות סטודנטית דוברת ערבית ועברית ברמה טובה, שתוכל לעזור בארגון החומר והבנתו, כתיבת עבודות ותמיכה אקדמית שוטפת לאורך הסמסטר.

מסגרת החונכות היא 50 שעות לאורך כל השנה (ניתן לקבוע את הזמנים באופן גמיש ביחד עם הסטודנטית) ומזכה במלגה.

לפרטים נוספים יש לפנות לרויטל גולדברג או אל יסמין אליאס, רכזת לענייני סטודנטים ערבים.

קול קורא לפרס מעורבות חברתית ותרומה לקהילה לשנת הלימודים תש"ף

פברואר 12, 2020

סטודנט/ית יקר/ה,

להלן פרסום קול קורא לפרס מעורבות חברתית ותרומה לקהילה לשנת הלימודים תש"ף, לסטודנטים התורמים מתוך התנדבות לקהילה.

הנכם מוזמנים להגיש המלצות בכתב על מועמדים לקבלת הפרס, אשר יכללו תאור מלא של תרומת הסטודנט/ית המומלץ/ת, פרטים אישיים מלאים של המומלץ/ת (כולל ת.ז) ושל הממליץ/ה, בהתאם לפרסום עד לתאריך 15.3.20.

רשימת מצטייני הדיקן לתואר מוסמך בחינוך תשע"ט - סופית

ינואר 28, 2020

בית הספר לחינוך שמח לפרסם את רשימת מצטייני הדיקן לתואר מוסמך בחינוך לשנת הלימודים תשע"ט.

רשימה זו הינה סופית ולא ניתן לערער עליה.

תלמידים אשר מופיעים ברשימת מצטייני הדיקן תשע"ט הסופית תירשם הצטיינות זו בתדפיס הציונים.