סמינר מחלקתי מחד גיסא.. ומאידך גיסא.. זיכרון ועדויות ילדים בבית המשפט: חבל הצלה או חבל תליה? | בית הספר לחינוך

תאריך:
ד', 04/01/201714:30
מיקום:
חדר 459 בית הספר לחינוך

המפגש השני של הסמינר המחלקתי של בית הספר לחינוך, "מחד גיסא.. ומאידך גיסא.. נושא אחד – שתי זוויות" יערך ביום ד' ה-4.1.17, בשעות 14:30 - 16:00 בחדר 459, בית-הספר לחינוך.

בסמינר יוצגו שתי נקודות מבט לגבי חשיבותה של עדות מומחים בבית המשפט בהתייחס ליכולת להסתמך על זיכרון ועדויות של ילדים.

מתחום המשפט ירצה עו"ד ודים שוב , סגן וממלא מקום לסניגור המחוזי בירושלים, על הנושא: עדות מומחה כמורה נבוכים

מתחום הפסיכולוגיה תרצה ד"ר אורלי קמפף-שרף, מבית הספר לחינוך  ע"ש פוקס, האוניברסיטה העברית, תוך התמקדות בשאלה: זיכרון - משענת קנה רצוץ?