תנאי קבלה וסדרי הרשמה | בית הספר לחינוך

תנאי קבלה וסדרי הרשמה

application_small

תנאי קבלה

• רשאים להגיש את מועמדותם ללימודי מוסמך בחוג לחינוך תלמידים שסיימו את לימודי התואר הראשון בציון 80 לפחות.
השלמות

הדרישה להשלמות תיקבע על סמך גיליון הציונים של התואר הראשון לאחר הקבלה ללימודים בתכנית. קורסי ההשלמה בתחום המתודולוגי מפורטים בשנתון בתוכנית הלימודים. קורסי ההשלמה אינם חלק ממכסת הלימודים לתואר שני.

ניתן יהיה לקבל פטור מקורסי השלמה במתודולוגיה ו/או סטטיסטיקהעל סמך לימוד עצמאי והצלחה במבחן פטור לפני תחילת שנת הלימודים הראשנוה.

את קורסי ההשלמה ניתן יהיה לעשות במהלך שנת הלימודים הראשונה או השנייה. לא ניתן יהיה לקחת קורסי חובה מספר: 34886 + 63961 ללא סיום קורסי השלמה.

קורסי ההשלמה מפורטים בקישור זה או בשנתון בתוכנית הלימודים.

ההרשמה מתבצעת בשתי רמות בו זמנית

ברמה אוניברסיטאית

תלמידים שלמדו בארץ נרשמים במדור לרישום ולקבלת תלמידים של האוניברסיטה העברית באמצעות הרישום המקוון באתר האוניברסיטה העברית בירושלים - יש לצרף מסמכים על פי הדרישות המופיעות באתר.

ברמת בית הספר לחינוך

באמצעות יצירת חשבון במערכת ההרשמה, מילוי פרטים וצירוף גיליון ציונים חתום בחותמת האוניברסיטה/המכללה בה למד, הכולל ממוצע לתואר בוגר ואישור זכאות לתואר בוגר.

לתשומת לבכם - לא יטופלו בקשותיהם של מועמדים שלא השלימו את שני הליכי ההרשמה ולא צירפו את כל המסמכים הנדרשים

מועמדים שלמדו את התואר בחו"ל

מועמדים שלמדו את התואר בחו"ל מתבקשים להירשם במדור רישום וקבלת תלמידים מחו"ל. ניתן לפנות ליועצים של מדור רישום וקבלה תלמידים מחו"ל למידע נוסף.

תאריכי הרשמה

מועדי הרשמה תשפ"ה:

25.02.24 - 31.10.2024 (רישום במועד מאוחר יותר יתאפשר באישור מיוחד).