המגמה למנהל מדיניות ומנהיגות בחינוך (237)

ma_policy_leadership_education_small

המגמה למנהל מדיניות ומנהיגות בחינוך מציעה תכנית לימודים עשירה ומגוונת המיועדת למתעתדים לשמש בתפקידי מנהיגות, ניהול ועיצוב מדיניות במערכת החינוך הפורמאלית והבלתי פורמאלית ולאלה המעוניינים לעסוק במחקר בתחום המדיניות, המנהיגות וההתנהגות הארגונית. הלימודים במגמה מכוונים לאפשר ללומדים התפתחות אישית וצמיחה פרופסיונאלית ולפתח בקרב הלומדים רגישות לשיקולים הרלוונטיים לקביעת מדיניות ולניהול מערכות וארגוני חינוך. מערך הקורסים המוצע מיועד לתת כלים לחשיבה ולהבנה של תהליכים החיוניים להובלת  ארגוני חינוך לפעולה אפקטיבית, יעילה, רגישה וצודקת מוסרית.

מלגות למתקבלים ללימודי הוראה ולתואר שני בחינוך

בית הספר לחינוך מציע מלגות של 5,000 ₪ לשנת תשפ"ב לסטודנטים שיתקבלו ללימודי מוסמך בחינוך ובמקביל גם ללימודי תעודת הוראה באוניברסיטה העברית. מספר המלגות מוגבל (לפי המגמות השונות), כל הקודם זוכה! מידע נוסף נמצא פה.