תנאי קבלה וסדרי הרשמה | בית הספר לחינוך

application_small

תנאי קבלה

ציונים

רשאים להגיש מועמדות מי שסיימו את הלימודים לתואר "בוגר" במוסד להשכלה גבוהה מוכר בציון "טוב" (80) לפחות או מועמדים שסיימו את לימודיהם לתואר אקדמי ראשון המוכר על-ידי המועצה להשכלה גבוהה שאינו זהה לתואר "בוגר" באוניברסיטה (לדוגמא, תואר BE.D ממכללה בציון 80).

תחום לימודים תואר ראשון

עדיפות תינתן למסיימי תואר בוגר בתחום החינוך, מדעי החברה, עבודה סוציאלית, ריפוי בעיסוק, קלינאות תקשורת ולעוסקים בתחומי החינוך השונים.

קורסי השלמה

הדרישה להשלמות תיקבע על סמך גיליון הציונים של התואר הראשון לאחר הקבלה ללימודים בתכנית. קורסי ההשלמה מפורטים בקישור זה או בשנתון בתוכנית הלימודים. את קורסי ההשלמה יצטרך הסטודנט ללמוד במהלך השנה הראשונה של הלימודים, במקביל להתחלת הלימודים בתכנית.

התחייבות וימי לימודים

התחייבות לתכנית לימודים מלאה הכוללת יום וחצי לימודים מלא בשבוע (יום ג' מהצהריים, יום ד' מלא).

ראיון אישי

ייתכן זימון לראיון אישי.

סדרי הרשמה

ברמה אוניברסיטאית

תלמידים שלמדו בארץ נרשמים במדור לרישום ולקבלת תלמידים של האוניברסיטה העברית באמצעות הרישום המקוון באתר האוניברסיטה העברית - יש לצרף מסמכים על פי הדרישות המופיעות באתר.

ברמת בית הספר לחינוך

באמצעות יצירת חשבון במערכת ההרשמה, מילוי פרטים וצירוף גיליון ציונים חתום בחותמת האוניברסיטה/המכללה בה למד, הכולל ממוצע לתואר בוגר ואישור זכאות לתואר בוגר.

לתשומת לבכם - לא יטופלו בקשותיהם של מועמדים שלא השלימו את שני הליכי ההרשמה ולא צירפו את כל המסמכים הנדרשים

מועמדים שלמדו את התואר בחו"ל

מועמדים שלמדו את התואר בחו"ל מתבקשים להירשם במדור רישום וקבלת תלמידים מחו"ל. ניתן לפנות ליועצים של מדור רישום וקבלה תלמידים מחו"ל למידע נוסף.

לתשומת לבכם: לא יטופלו בקשותיהם של מועמדים שלא השלימו את שני הליכי ההרשמה ולא צירפו את כל המסמכים הנדרשים

תאריכי הרשמה

מועדי הרשמה תשפ"ה:

25.02.24 - 31.10.24 (או מאוחר יותר בכפוף למספר המקומות הפנויים)