מדרשה ללימודים מתקדמים בפסיכולוגיה חינוכית

השירות הפסיכולוגי ייעוצי, במנהל הפדגוגי במשרד החינוך, בשיתוף עם בית הספר לחינוך, מפעיל את התכנית האזורית של המדרשה ללימודים מקדמים בפסיכולוגיה חינוכית.

התכנית מתקיימת במקביל ב- 5 שלוחות בארץ.

התוכנית מיועדת לפסיכולוגים העובדים בשירותים הפסיכולוגיים בכל שלבי ההתפתחות: טרום התמחות, התמחות, מומחיות, הסמכה להדרכה והדרכה.

מטרות המדרשה

פיתוח וקידום הפסיכולוגיה החינוכית והפסיכולוגים החינוכיים תוך הבטחת סטנדרט ארצי גבוה של הכשרה מתמשכת.
עקרונות:

• קידום מקצועי של הפסיכולוגים החינוכיים בכל שלבי ההתפתחות המקצועית.
  • שילוב בין ידע אקדמי לבין הידע שנרכש בשדה.
  • זיהוי כיווני התפתחות מקצועיים בהתאם למציאות משתנה בחברה, בקהילה ובמערכת החינוך.
  • פיתוח מסלולי התמחות לבכירים.

מבנה הלימודים

הלמידה במדרשה כוללת ידע תיאורטי, חיבור לעבודה בשדה וכתיבת עבודה רלבנטית. הקורסים שנועדו לפרה- מתמחים כוללים את המידע שנלמד בקורסים מקבילים באוניברסיטאות עם תוספת של חיבור בין הידע התיאורטי לבין הנעשה בשדה.

מבנה הלימודים הוא של למידה בימי ג', אחת לשבועיים.

בנוסף, בחלק לא מבוטל מהקורסים, מאלו שאינם דורשים תרגול, הלימודים מתנהלים כ"קורסים מרוכזים", במספר ימים מרוכזים לאורך השנה, בעיקר טרם פתיחת השנה האקדמית , בחופשת הסמסטר ובקיץ 2020.

בכל שנה אנו מציעים מגוון של מעל 20 קורסים שונים.

להלן קישור לטופס תשלום לארבעת קורסי הקיץ תשע"ט של המדרשה ( לרשומים מראש) , המתקיימים בקיץ תשע"ט:

בימים אלה הסתיימה בניית תכנית המדרשה לשנת הלימודים תש"פ- תכנית עשירה ומגוונת.

החל מהתאריך 7/7/19, ניתן יהיה לראות את חוברת המדרשה על פירוט התכניות ונהלי ההרשמה בקישור בתחתית דף זה.

כן ראו למטה קישור ישיר לטופס ההרשמה והתשלום הדיגיטלי המאובטח של דמי הרישום וטיפול בסך של 150 ש"ח לכל קורס.

שימו לב- לא יתבצע רישום ולא ישוריין מקום בקורס ללא תשלום דמי הרישום והטיפול בכרטיס אשראי במעמד ההרשמה.

חוברת המדרשה תש"פ

להרשמה ותשלום דמי הרישום וטיפול לשנת תש"פ, לחץ כאן