הזדמנות אחרונה להירשם לקורסי גישור במחלקה לפיתוח מקצועי | בית הספר לחינוך

12 אוקטובר, 2020
חדשות קורסי גישור

סטודנטים, בוגרים וסגל יקר

אנו שמחים לעדכנכם במבצעי הרשמה ( מקומות אחרונים ) לקראת פתיחת שני קורסים מצוינים שלנו שנפתחים בנובמבר 2020 ואשר הותאמו לאתגרי התקופה, מבלי לפגוע באיכות בעניין וברמת התכנים:

קורס ה"גישור-מיומנויות לניהול ויישוב קונפליקטים " - מיועד לבעלי תפקידים שונים, העובדים עם אנשים, מקבלי החלטות, אנשי חינוך והוראה בחינוך הפורמלי והבלתי פורמלי, מנהלים, יועצים, עובדים סוציאליים ועוד ומקנה תעודת מגשר מוסמך.

קורס "מיינדפולנס- קשיבות, הקשבה, וויסות ומה שביניהם "- שכל כך חיוני, דווקא בימים אלו...

המבצע למקומות האחרונים בקבוצות, מיועד רק לאנשי האוניברסיטה העברית- לסגל, תלמידים ובוגרים ומאפשר קבלת הנחה בשיעור של 50% מדמי ההרשמה, לנרשמים חדשים בלבד, החל מיום 12/10/20 ועד לתאריך 2/11/20 .

תנו לעצמכם מתנה לשנה החדשה ואל תפספסו!

לפרטים נוספים ולהרשמה בממשק מקוון, אנא כנסו לקישורים:

מידע והרשמה קורס גישור- מיומנויות לניהול ויישוב קונפליקטים

מידע והרשמה קורס מיינדפולנס- קשיבות, הקשבה, וויסות ומה שביניהם

נשמח לעמוד לרשותכם גם במזכירות המחלקה- טל' 02-5880128/02-5882036 , מייל talh@savion.huji.ac.il