פסיכולוגיה חינוכית

השירות הפסיכולוגי-יעוצי במנהל הפדגוגי במשרד החינוך, בשיתוף עם בית הספר לחינוך באוניברסיטה העברית, מפעיל את התכנית האזורית של המדרשה ללימודים מקדמים בפסיכולוגיה חינוכית.

התכנית מתקיימת במקביל ב- 5 שלוחות בארץ ומיועדת לפסיכולוגים העובדים בשירותים הפסיכולוגיים בכל שלבי ההתפתחות: טרום התמחות, התמחות, מומחיות, הסמכה להדרכה והדרכה.

במסגרת המדרשה ללימודים מתקדמים אנו, בבית הספר לחינוך, באוניברסיטה העברית בירושלים, מציעים מסלול לימודים ייחודי נוסף - שנת השלמה ללימודי פסיכולוגיה חינוכית ללומדי/מסיימי תואר שני בפסיכולוגיה במגמות לא ישומיות.

אנו שמחים לעדכן כי בחודש מרץ 2020 החלה הההרשמה לתכנית שנת ההשלמה לפסיכולוגיה חינוכית למחזור תשפ"א.

ההרשמה לשאר קורסי המדרשה ללימודים מתקדמים לשנת תשפ"א, תחל בחודשים יוני- יולי 2020 ותפורסם בהמשך.

פרטים נוספים לגבי התכניות לשנת תש"פ- ניתן לראות בחוברת המדרשה, החדשה בקישור בתחתית דף זה.

למידע נוסף וקישור למסמכים:

• שנת השלמה ללימודי פסיכולוגיה חינוכית - תשע"ט