פסיכולוגיה חינוכית

השירות הפסיכולוגי-יעוצי במנהל הפדגוגי במשרד החינוך, בשיתוף עם בית הספר לחינוך באוניברסיטה העברית, מפעיל את התכנית האזורית של המדרשה ללימודים מקדמים בפסיכולוגיה חינוכית.

התכנית מתקיימת במקביל ב- 5 שלוחות בארץ ומיועדת לפסיכולוגים העובדים בשירותים הפסיכולוגיים בכל שלבי ההתפתחות: טרום התמחות, התמחות, מומחיות, הסמכה להדרכה והדרכה.

במסגרת המדרשה ללימודים מתקדמים אנו, בבית הספר לחינוך, באוניברסיטה העברית בירושלים, מציעים מסלול לימודים ייחודי נוסף - שנת השלמה ללימודי פסיכולוגיה חינוכית ללומדי/מסיימי תואר שני בפסיכולוגיה במגמות לא ישומיות.

אנו שמחים לעדכן כי הההרשמה לתכנית שנת ההשלמה לפסיכולוגיה חינוכית למחזור תשפ"א בשיאה ותימשך עד לתאריך 15/7/20.

ההרשמה לשאר קורסי המדרשה ללימודים מתקדמים לשנת תשפ"א, תחל בתחילת חודש יולי 2020 ותפורסם בקרוב.

הערות חשובות:

* פעילות המדרשה בשנת תשפ"א מותנית באישור תקציבי ממשרד החינוך.

* פעילות המדרשה בשנת תשפ"א תותאם לאילוצי מגיפת הקורונה, בין השאר בדרכי ההוראה וכן בשינוי תאריכים ע"פ הצורך.

פרטים נוספים לגבי התכניות לשנת תשפ"א- ניתן יהיה לראות בחוברת המדרשה, החדשה, שתחליף את המידע הקים, בקישור בתחתית דף זה.

למידע נוסף וקישור למסמכים:

• שנת השלמה ללימודי פסיכולוגיה חינוכית - תשע"ט