תנאי קבלה וסדרי הרשמה | בית הספר לחינוך

application_small

תנאי קבלה

ציונים

רשאים להגיש את מועמדותם ללימודי מוסמך בחוג לחינוך סטודנטים שסיימו את לימודי התואר הראשון בציון 80 לפחות. סטודנטים שטרם סיימו חובותיהם לתואר הראשון, בקשתם תדון לפי ממוצע ביניים של 80 לפחות. היות ומספר הנרשמים גדול ממספר הסטודנטים אותם ניתן לקבל, אין ציון הקבלה המינימאלי הנדרש מבטיח קבלה - הדבר תלוי במספר המועמדים ביחס למספר המקומות בכל תכנית.

קורסי השלמה

סטודנטים שלא למדו קורס בסטטיסטיקה וקורס בשיטות מחקר בתואר הראשון, יידרשו לקורסי השלמה.

• השלמה במחקר איכותני" מס' 34206 (קורס סמסטריאלי)

יש ללמוד את קורסי ההשלמה בשנה א, משום שהם תנאי מעבר לשנה ב'.

במכתב הקבלה יפורט לסטודנט אילו קורסי השלמה עליו לקחת על סמך גיליון הציונים מהתואר הראשון. קורסי ההשלמה מפורטים בקישור זה או בשנתון בתוכנית הלימודים.

התחייבויות וימי לימודים

יום לימודים אחד, במשך שנתיים.
פירוט לגבי תכנית הלימודים בשנתון האוניברסיטה. יש לבחור "פקולטה: פקולטה למדעי הרוח" > "חוג: חינוך-מנהל מדיניות ומנהיגות בחינוך" > "מסלולים" יש לבחור: "מסלול מחקרי" או "מסלול לא מחקרי" > "תואר: תואר מוסמך".

ריאיון אישי

מועמדים שעומדים בתנאי הקבלה שצוינו לעיל ושיימצאו מתאימים מבחינת תיקם יוזמנו לריאיון אישי.

סדרי הרשמה

ברמה אוניברסיטאית

סטודנטים שלמדו בארץ נרשמים במדור לרישום ולקבלת סטודנטים של האוניברסיטה העברית באמצעות הרישום המקוון באתר האוניברסיטה העברית - יש לצרף מסמכים על פי הדרישות המופיעות באתר.

ברמת בית הספר לחינוך

באמצעות יצירת חשבון במערכת ההרשמה, מילוי פרטים וצירוף גיליון ציונים חתום בחותמת האוניברסיטה/המכללה בה למד, הכולל ממוצע לתואר בוגר ואישור זכאות לתואר בוגר.

לתשומת לבכם - לא יטופלו בקשותיהם של מועמדים שלא השלימו את שני הליכי ההרשמה ולא צירפו את כל המסמכים הנדרשים

מועמדים שלמדו את התואר בחו"ל

מועמדים שלמדו את התואר בחו"ל מתבקשים להירשם במדור רישום וקבלת תלמידים מחו"ל. ניתן לפנות ליועצים של מדור רישום וקבלה תלמידים מחו"ל למידע נוסף.

מועדי הרשמה תשפ"ה:

25.02.24 - 31.10.24 (או מאוחר יותר בכפוף למספר המקומות הפנויים)