תנאי קבלה וסדרי הרשמה

application_small

תנאי קבלה

ציונים

• תואר ראשון בציון 80 לפחות.
  • עדיפות תינתן למסיימי תואר בוגר בתחום החינוך, מדעי החברה, עבודה סוציאלית, ריפוי בעיסוק, קלינאות תקשורת ולעוסקים בתחומי החינוך השונים.

קורסי השלמה

סטודנטים שלא למדו חינוך במסגרת התואר הראשון, יתכן שיידרשו לקורסי השלמה תוך כדי הלימודים מעבר למכסת הנ"זים הקבועה בתוכנית. קורסי ההשלמה מפורטים בקישור זה או בשנתון בתוכנית הלימודים.

התחייבות וימי לימודים

תוכנית  זו תאפשר גמישות רבה בבחירת ימי הלימוד. פירוט לגבי תוכנית הלימודים בשנתון האוניברסיטה (יש לבחור "פקולטה: פקולטה למדעי הרוח" > "חוג: חינוך-לימודים משולבים במדעי החינוך" > "מסלולים" יש לבחור: "מסלול מחקרי" או  "מסלול לא מחקרי" > "תואר: תואר מוסמך").

סדרי הרשמה

ברמה אוניברסיטאית

תלמידים שלמדו בארץ נרשמים במדור לרישום ולקבלת תלמידים של האוניברסיטה העברית באמצעות הרישום המקוון באתר האוניברסיטה העברית - יש לצרף מסמכים על פי הדרישות המופיעות באתר.

ברמת בית הספר לחינוך

באמצעות יצירת חשבון במערכת ההרשמה, מילוי פרטים וצירוף גיליון ציונים חתום בחותמת האוניברסיטה/המכללה בה למד, הכולל ממוצע לתואר בוגר ואישור זכאות לתואר בוגר.

לתשומת לבכם - לא יטופלו בקשותיהם של מועמדים שלא השלימו את שני הליכי ההרשמה ולא צירפו את כל המסמכים הנדרשים

מועמדים שלמדו את התואר בחו"ל

מועמדים שלמדו את התואר בחו"ל מתבקשים להירשם במדור רישום וקבלת תלמידים מחו"ל. ניתן לפנות ליועצים של מדור רישום וקבלה תלמידים מחו"ל למידע נוסף.

תאריכי הרשמה

מועדי הרשמה לשנת תשפ"ה

25.02.24 - 31.10.24 (או מאוחר יותר בכפוף למספר המקומות הפנויים)